Rólunk

A Borbényi szőlőbirtok pincészete a szekszárdi-borvidéken Bátaszéken található. Új építésű pince a környékben magasodó dombok által körülzárt épület gyönyörű kilátást biztosit.

A pince jelenleg 17000 Hl tárolókapacitással rendelkezik, mely folyamatosan bővül. Modern borászati technológia biztosítja a minőségi, illatos borok előállítását. Alkalmazott technológiák közt szerepel a must-tisztítás /Flotálás/, a reduktív borkészítési folyamat, mely magában foglalja a hűtött erjesztést, megtartva az aromákat és illatokat a borban. A szőlő művelése korunk legkorszerűbb gépeivel történik, szem előtt tartva a hatékonyságot. A közel 350 hektár termőterület mely túlnyomó részt Pakson, Bátaszéken és Bérbaltaváron helyezkedik el, leszüretelését 3 db New Holland típusú új szőlőbetakarító gép végzi.

Pincészetünk alkalmas vendégfogadásra, továbbá üzleti, reprezentatív tárgyalások lebonyolítására. Előzetes egyeztetés alapján bárki igényben veheti a pincészetet baráti összejövetelekre, romantikus vacsorára. Exkluzív csomagunk lehetővé teszi hogy helikopterrel érkezzen pincészetünkhöz, különleges élmény melynek segítségével a magasból élvezheti a borvidék által nyújtott természeti adottságokat a táj minden szépségével.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket, látogasson el hozzánk!

Köszöntjük!

A Borbényi szőlőbirtok pincészete a szekszárdi-borvidéken Bátaszéken található. Új építésű pince a környékben magasodó dombok által körülzárt épület gyönyörű kilátást biztosit.

Kínálatunk

Tekintse meg kínálatunkat!
Ismerje meg borainkat, valamint a különböző szőlőfajtákat, amikből a legnagyobb szakértelemmel készítjük el borainkat

Kapcsolat

7140 Bátaszék 0256/48 hrsz.
furt.trade@gmail.com
info@borbenyi.com
M6 autópálya mellett az alagút elött..

Fürt-trade Kft. | 7140 Bátaszék 0256/48 hrsz.